Xiaomi roller

Xiaomi roller városi közlekedéshez


Többféle variációval lehet találkozni az üzletekben, amelyek méretben, teljesítményben és teherbírásban eltérőek lehetnek. Általánosságban elmondható, hogy minden Xiaomi roller masszív szerkezetű, tehát biztonságosan használható. A MI M365 elektromos változat jó választásnak bizonyulhat városnézéshez vagy munkába járáshoz. A váza alumíniumból készül és 108 cm hosszú.

A kormányának a magassága 114 cm, a súlya pedig 12,5 kg. A lábbal hajtható modellekhez képest robosztusnak hat. Az előnyei közé sorolható többek között, hogy összecsukható, így tárolni és szállítani sem túl nagy gond. A Xiaomi roller tehát egyszerűen felvihető a tömegközlekedési eszközökre.

Az összecsukásához csak el kell forgatni a biztosító kart, majd lehajtani a kormányt és rögzíteni a hátsó sárhányón fellelhető reteszhez. A bekapcsolása után, a jobb markolatnál lévő kis karral adhat gázt, azaz indulhat el. A maximális sebessége, a felhasználó súlyától függően, elérheti a 25 km/h-t, ami egyáltalán nem nevezhető lassúnak. A Xiaomi roller használatakor viseljen védősisakot!