tanulóbicikli

A tanulóbicikli fejleszti a készségeket


Mindenki gyermekkorában eljön az a pont, amikor megtanul biciklizni. Ezt több módon lehet megtanítani, azonban a tanulóbicikli tagadhatatlanul hatalmas segítség. Már másfél éves kórtól tudják használni és hatékonyan vezeti rá a csöppségeket a mozgás örömére. Arról nem is beszélve, hogy az egész család részt vehet ezáltal a biciklizésben, mind a kicsik, mind pedig a nagyok.

Nem hiányozhat tehát az önfeledt szórakozásból és a boldog családi pillanatokból a tanulóbicikli, ami változó színekben kapható. A lányok leginkább a meleg színekért vannak odáig, míg a fiúk inkább a hidegebb árnyalatokat kedvelik. Remekül megállja a helyét, mint ajándék, amit születésnapra vagy névnapra vásárolhat.
Tovább

fólia kondenzátor

A fólia kondenzátor abszolút pontos a jeltovábbítás terén


Időnként igény mutatkozik az elektromos töltés tárolására, villamos tér létrehozásával. Erre a feladatra való többek között a korszerű fólia kondenzátor, amely áramköri elem leginkább tömb vagy tekercselt kivitelben kerül a kereskedelmi forgalomba. A kacsa-audio.hu webáruházban több cég ilyen jellegű terméke is megtalálható, mint amilyen a Bennic és az Intertechnik. A Bennic modellek leginkább fém bevonatú polipropilén alapanyagúak és általában tiszta rézlábakkal vannak ellátva, teljesítőképességük vitathatatlan.

Ugyancsak a réz az Intertechnik fólia kondenzátor darabok leggyakrabban beépített vezetője. Az ilyen modellek abszolút pontosak és őszinte reprodukcióval kezelik a bejövő jeleket. A high end torzításmentes változatok további képviselői az ezüstöt, az ezüstötvözetet, az olajpapírt és az alumíniumot tartalmazóak. Különböző feladatokra optimalizáltak ezek, a felhasznált alapanyagok függvényében. A webshopban mindegyik, napjainkban használatos fólia kondenzátor megtalálható, mégpedig igen felhasználóbarát áron.
Tovább

mosódió

Pontosan mi a mosódió?


Ruháink tisztításához a legideálisabb választás a természetes mosószer, mert ez semmilyen irritációt nem produkál a bőrön. Főleg azokban a családokban lényeges ez, ahol kisgyermekek ruhácskáit naponta mossa az édesanya. Tulajdonképpen a mosódió egy szubtrópusi fafajta termése, aminek a héja szaponint tartalmaz, ez pedig éppen úgy működik, mint a szappan.

Egész pontosan meleg víz hatására habzani kezd és tisztító hatást vált ki. A mosódió héj nem igényel vízlágyítást és nyugodtan elhagyhatjuk az öblítő használatát is.
Tovább

Kar- és hasizom erősítő gép otthonra


Pandémiás időszak alatt embernek zöme nem tudott konditerembe járni, vagy éppen más okok miatt, de több olyan edzőgép is található a hazai piacokon, amit biztonságosan lehet otthon is használni, így nem marad el a testmozgás. Például egy több fokozatban használható hasizom erősítő gép segítségével feszesebb, erősebb hasizmot varázsolhatunk magunknak, ha elég kitartóak vagyunk hozzá, hogy mindennap használjuk.

Tovább

öntöző vezérlő

A korszerű és megbízható öntöző vezérlő


Az öntözőrendszer több elemből tevődik össze. Aki már rendelkezik az említett rendszerrel, az nyilván tisztában van a különböző alkotóelemekkel, azonban akik most szeretnék kialakítani, tudniuk kell az öntöző vezérlő fontosságáról. Innen történik ugyanis az irányítás, ráadásul több típust lehet megkülönböztetni. Van például kültéri vagy beltéri, távirányítós vagy modulos, WiFi-re csatlakoztatható vagy elemes. Még a képernyőt is kiválaszthatja, hogy érintőképernyős legyen vagy sem.

Az öntöző vezérlő irányítja a mágnesszelepeket, amelyek kinyílnak vagy bezárulnak. Ezáltal a víz átfolyhat rajtuk egészen a növényekig. Szerencsére több érzékelővel is el lehet látni az említett szerkezetet, ezért pontosan meghatározza az időjárást, valamint a fagy közeledésére is figyelmeztet. Ezeket az információkat az internetről kapja az okos öntöző vezérlő. Természetesen innen csak a parancsot lehet kiadni, hogy a nap melyik szakaszában öntözze a növényeket, gyepszőnyeget.
Tovább

világító gyerekcipő

Világító gyerekcipők a szivárvány minden árnyalatában


Manapság nemcsak a felnőtteknek könnyű menő lábbeli modelleket találni az online áruházakban. A világító gyerekcipő biztosan elnyeri minden kis lurkó tetszését és büszkék lesznek rájuk a szekrényükben, mert ezekkel saját egyedi stílust hozhatnak létre.

A gyerekek szeretik a színes, szokatlan részleteket, amelyek megkülönböztetik őket a társaiktól és vonzzák az irigykedő tekinteteket. Szívesen kapnak ilyen ajándékot a születésnapjukra vagy bármely más alkalomra.
Tovább

hajpakolás használata

Hajpakolás használata: mit, hogyan és mikor?


A hajápolásban jártas személyek, szakemberek szerint érdemes nagyjából minden ötödik alkalommal a balzsam helyett, inkább a hajpakolást választani. A hajpakolás használata lényegesen javítja a haj szerkezetét, azt még egészségesebbé és szebbé varázsolva. A lényeg, hogy legalább 15 percig hagyja hatni azt az ember. Sokan sajnos ezzel nincsenek tisztában és a balzsamozás után, és nem ahelyett használják a hajpakolást, aminek az eredménye, hogy a hajkorona túlságosan nehézzé válik. A hajbalzsam elsősorban a haj hidratáltságáért, mindennapos ápolásáért felelős, de alkalmatlan annak regenerálására.

A hajpakolás használata tehát igazán fontos. A sikert a megfelelő hatóanyagok adják, amik helyreállítják hajszálak felületén keletkezett sérüléseket és megerősítik a hajszálakat. Alig pár kezelés után megfigyelhető, hogy azok sokkal erősebbek és fényesebbek lesznek, illetve könnyen kezelhető és jól formázható marad a haj. A hajpakolás használata nem más, mint egy speciális kényeztetés, amit a haj gyorsan meg is hálál. Az ápoló hatóanyagok mélyen a hajszálakba hatolnak, így a sérült haj is megerősödhet. Mielőtt persze valaki a hajpakolás használata mellett dönt, nem szabad elfelejtse, hogy hetente egyszer ajánlott ezt bevetni és akkor is maximum 30 percet hatni hagyni.
Tovább

száraz bőr okai

Melyek a száraz bőr okai általában?


Míg sokan a zsíros bőrükre panaszkodnak, úgy másoknak a száraz, kivörösödő okoz gondot. A száraz bőr okai a sokat kutatott problémák közé tartoznak. Azt állapították meg, hogy a genetikai háttér mellett, az életmódbéli szokásaink is hatást gyakorolnak a bőrünk minőségére.

Bár a genetikai tényezők roppant nagy szerepet játszanak a külsőnk változásában, mi magunk is sokat tehetünk a testünk állapotáért. A száraz bőr legalább annyira kellemetlen tud lenni, mint a kombinált vagy zsíros.
Tovább

magasnyomású mosó

A magasnyomású mosó sok mindenre használható


A kocsi és az egyéb járművek tisztántartása nem mindig könnyű feladat. A munkavégzést jelentősen megkönnyíti egy magasnyomású mosó beszerzése. A szerszamgepwebshop.hu oldalon számos változat található ebben a kategóriában, a Hikoki-Hitachi márkájú gépek mindegyike minőségi. Különbség közöttük abban van, hogy az egyes magasnyomású mosó modellek más paraméterekkel rendelkeznek. A teljesítményük 1400 és 2000W között variál, a maximális kimenő nyomás pedig 70 és 110 Bar között. A vízkibocsájtásuk is eltérő, 5,5 és 12,4 liter/perc intervallumban mozog, fajtától függően.

A komolyabb berendezések rendelkeznek szifonfunkcióval is, de mindegyik el van látva túlterhelés elleni védelemmel, valamint alumíniumházas nyomótartállyal. A környezetkímélő és energiatakarékos magasnyomású mosó sokoldalúan használható fel, a közlekedési eszközök mellett, lemosható vele bármilyen felület, legyen szó mezőgazdasági kapcsolható eszközökről, kerti szerszámokról, kerékpárokról, de még a szőnyeg és a járda is megtisztítható a segítségével.
Tovább

ékszerkészítő

Ez az ékszerkészítő minden kislány álma


A gyermek akkor örül a legjobban egy játéknak, tárgynak, ha az elkészítésében ő maga is részt vesz. Ékszerkészítő már rengeteg változatban kapható, azonban igazán különlegest a Djeco képes alkotni. A francia Djeco játékok az egyedi illusztrációkról és magas minőségükről híresek.

A cég fejlesztésének és gyártásának fontos szempontjai a biztonság, a kreatív fejlesztés, egyedi és művészi megjelenés. Bár a gyártónak akadnak “őrült” ötletei, de mind kivitelezhető és roppant szórakoztató.
Tovább