távfelügyelet

Egyre népszerűbb szolgáltatás a távfelügyelet


Szeretné idősebb hozzátartozóit biztonságban tudni vagy a lehető legmegbízhatóbb önálló működésű vagyonvédelmi rendszerrel ellátni az otthonát? A távfelügyelet nagyobb védelmet biztosít, mint egy szimpla riasztórendszer.

Mit jelent a távfelügyelet? A riasztórendszer folyamatosan kapcsolatban áll a diszpécser központtal, ahol jelzéseket kapnak még a kimaradó áramról is. Riasztás vagy pánikjelzés- más néven némariasztás -esetén a diszpécser azonnal a hatóság segítségét kéri és járőrt küld az ingatlanhoz.
Tovább

öntöttvas kandallóbetét

Modern és hangulatos az öntöttvas kandallóbetét


Az öntvény kandallóra nem szabad úgy tekinteni, mint egy idejétmúlt fűtőberendezésre, hiszen az évek során rengeteget fejlődött ez is, a külsejét, felépítését és persze a működését illetően is. Manapság már az öntöttvas kandallóbetét egy időtálló és korszerű szerkezetnek számít. A jól megválasztott, az adott ház és lakók igényeihez passzoló eszköz biztosan nem fog csalódást okozni.
Az öntöttvas kandallóbetét ismérve, hogy hosszú évtizedeken keresztül képes kielégíteni a fűtési igényeket és egyúttal az otthon látványos berendezéseként is szolgálja az esztétikum iránti vágyat. Nem csupán kisebb helyiségekben, hanem nagyobb alapterülettel rendelkező életterekben is tökéletesen elvégzi a fűtést, biztosítva a jó hatásfokot és a magas teljesítményt.

Tovább

tetőablak árnyékoló

A tetőablak árnyékoló egyik kedvelt változata


Egy tetőtéri ablakhoz többféle árnyékolót lehet venni. A különféle tetőablak árnyékoló modellek eltérő igényekre lettek tervezve és gyártva, ezért a vásárláskor szem előtt kel tartani, hogy mit is vár el a szerkezettől az ember. Ha valaki azt akarja, hogy a tetőablakon bejutó nyári meleget maximálisan ki lehessen zárni, de teljes sötétséget sem akar, akkor csakis a külső hővédő roló jöhet szóba.
Az ilyen tetőablak árnyékoló UV- és időjárásálló szürke poliészter alapanyagú. Előnye, hogy átengedi a fényt, de a nagy nyári kánikulában képes akár 6 Celsius-fokkal is hűvösebben tartani a szobát úgy, hogy nem fog teljesen besötétíteni a helyiségben.

Tovább

táska webáruház

A táska webáruház ergonomikus kialakítású termékei


Sok szülő nagy gondban van, amikor a gyermek régi iskolatáskáját le kell cserélni. Persze, aki tudja, hogy onnan kell vásárolni, melyik táska webáruház rendelkezik a legmegfelelőbb ajánlatokkal és termékekkel, az nem csinál nagy ügyet az egészből. A Táska Galéria internetes áruház gyors, elérhető és megfizethető megoldást kínál azoknak, akik hisznek a magas minőségben és olyan terméket akarnak beszerezni, amire a gyerkőc éveken keresztül számíthat.
Tudja a táska webáruház felkészült csapata, hogy a gyermek egészsége mindennél fontosabb. Ezért is jöhet szóba egy olyan hátizsák, ami ergonomikus kialakítással rendelkezik. Az itt megvehető produktumokat orvosok és szakemberek tesztelték, illetve kiváló kutatási eredmények igazolják, hogy nem fognak csalódást okozni.

Tovább

kárpit szövet

Kárpit szövet sokszínű kivitelben


Adott egy régi ülőgarnitúra, ami egyébként jó állapotban van, igaz kicsit kopottas rajta a kárpit, kicsit elavult a mintázata és kezd fakóvá válni a színe. Mégis úgy érezzük, hogy nem szeretnénk megválni ettől, mivel számos emlék köt hozzá. Mi lehet ebben az esetben a megoldás?

Az új és miniőségi kárpit szövet egyenesen csodákra képes a régi bútorokkal. Sokan nem is gondolnák, mennyire megváltoztatható a helyiségek dizájnja csupán a lakástextíliák lecserélésével.

Tovább

imodium instant

Nagy segítség az Imodium Instant


Időről-időre mindenki találkozik emésztési problémákkal, akut hasmenéssel, kortól, életminőségtől és egyéb tényezőktől függetlenül. Rendszerint rövid ideig tartó gondról van szó, ami például Imodium Instant szedésével könnyen megoldható.

Ebből már egyetlen adag, vagyis 2 tabletta elegendő a kellemetlen tünetek megszüntetéséhez. A készítmény víz nélkül is bevehető a váratlan helyzetekben, köszönhetően a szájban oldódó formulájának.
Tovább

kotyogó kávéfőző

Klasszikus kotyogó kávéfőző vehető


Manapság a legtöbb háztartásban modern kávégép szolgáltatja a gőzölgő feketét, azonban vannak, akik a klasszikus módszerrel állítják elő a frissítő italukat. Véleményük szerint az öreg kotyogó kávéfőző készíti a legfinomabb kávét, amiről egyszerűen nem hajlandóak lemondani. Viszont ez a készülék is elhasználódik az évek során, ezért egy idő után újat szükséges venni.

Ez nem jelent akadályt, ugyanis sokféle modell, rengeteg színben és kialakításban, méretben vásárolható meg például a kavegepwebshop.hu termékpalettájáról. Kék, zöld és piros színben kapható a G.A.T. Mocaccina kotyogó kávéfőző, ami egy csésze ital elkészítéséhez való. Egyedülálló személyeknek ideális megoldás a mindennapokban.
Tovább

hialuronsav

Hialuronsav a bőr hidratáltságáért


A szépségápolás kelléktárában bizonyos összetevők nélkülözhetetlen csodaszerként funkcionálnak. Ilyen többek között a hialuronsav is, ami a szervezetünkben is megtalálható, legmagasabb koncentrációban pedig a bőrünk sejtjeiben fordul elő. Itt egészen pontosan a hidratáltságért felel, ami pedig elengedhetetlen a szépség szemszögéből nézve.

A hialuronsav erejét az adja, hogy visszatartja a vizet a bőr szerkezetében, ami ebből adódóan rugalmas, selymes és életteli teli tud maradni. Ezt a nagyszerű anyagot sajnos idővel a bőrünk egyre kevésbé képes előállítani, továbbá számos külső faktor is ronthatja a megfelelő termelődést.
Tovább

LED panel ár

Igazán jutányos a LED panel ár


Manapság nagyon divatosnak számít a LED világítás otthon és a munkahelyen is. Nem is meglepő a sikeressége, ugyanis a LED panel ár kedvező, a biztosított fény kellemes, illetve egyáltalán nem kell tartani a túlságosan magas áraktól sem. Hol is alkalmazhatók a különféle fényforrások? Irodákban, nagyobb helyiségekben, a dolgozószobába és hálószobában, a nappaliban, ipari helyeken és sok egyéb helyen tökéletesen beválnak.
A paneleknek nagyon sok előnyük van a hagyományos fényforrásokhoz képest. Amellett, hogy a LED panel ár reális, arról a pozitívumról sem lehet megfeledkezni, hogy a különféle méretben, színhőmérsékletben és fényerővel szerezhetők be ezek.

Tovább

propolisz csepp

Propolisz csepp a kaptár és a szervezet védelmében


Már az ókorban felismerték a méz jótékony hatásait és a sikere azóta is töretlen. A természet antibiotikumának is nevezik. Egyre többen választják a boltok polcairól a propolisz csepp nevű terméket is. A mézhez hasonlóan fertőtlenítő és immunerősítő. A propolisz olyan anyag, ami a méhek készítette méhviaszból és növényi gyantából áll.

A méhek arra használják, hogy megakadályozzák a kaptárban a baktériumok, vírusok és a penész megjelenését. Az ókori Egyiptomban balzsamozásra is használták. Íze kesernyés, ezért propolisz csepp formájában ajánlott fogyasztani. Kúraszerűen érdemes alkalmazni. Cseppenthető kávéba, teába, joghurtba.
Tovább