apple okosórák

Apple okosórák – társak a mindennapokban


Az Apple okosórák forradalmasították az intelligens eszközök piacát. Az ilyen típusú kiegészítők egy futurisztikus kütyüből mindennapi eszközzé váltak. Nem teljesen az új termék kategóriába tartoznak.

A kisebb óragyártók már 2 éve kínálnak hasonló típusú készüléket a kínálatukban. A piaci versenyt a Samsung nyitotta meg, méghozzá a Samsung Galaxy Gear-el, ami az első generációs óra volt. De bátran kijelenthetjük, hogy az Apple okosórák a legnépszerűbbek között van.

Bár nem tartozik a legolcsóbb készülékek közé, még mindig tartja a trendet az okosórák piacán, amiért sokat kell fizetni. Az ilyen széleskörű népszerűség fő tényezője, hogy a Szilícium-völgyi óriás rendszerének kisebb változata.

Többek között, érintőképernyővel rendelkezik a készülék navigálásához, valamint egy fizikai gombbal a kép üzenetek küldéséhez és a különböző alkalmazások aktiválásához. Lassan 10 év telt el az első Apple okosórák megjelenése óta. Ez idő alatt számos frissítés és fejlesztés történt, amelyek világszerte sok ember napjának szerves részévé tették.