Akkus sarokcsiszolók

Az akkus sarokcsiszolók reformja elkezdődött


A végtelen szabadságérzet élménye munka közben is élvezhető, az akkus sarokcsiszolók kíséretében. Most már az eddig elérhetetlennek tűnő helyeken is vághatunk, csiszolhatunk, hála a fejlett akku technológiának.

Az akkus sarokcsiszolók új vonulata rengeteg modern funkcióval kecsegtet, amik kényelmesebb és precízebb munkavégzést tesznek lehetővé. A szénkefementes motorok már nem igényelnek karbantartást. A szénkefe olyan gyengepont volt, amit végre sikerült kiküszöbölni.

A hatékonyabb energiagazdálkodás miatt kevésbé melegszik. Akkus sarokcsiszolók sebesség kontrollal? Igen, manapság már ilyen is létezik, például a Makita és a HiKOKI berkein belül. A gépek automatikusan korrigálják a sebességet a terhelés függvényében.

Nem támad olyan érzésünk, hogy a nagyobb terhelés miatt lefullad a kezünkben a szerszám. A minőségi akkus sarokcsiszolók hűtésrendszere is sokat fejlődött az elmúlt években, ami jelentősen hozzátesz a hosszú élettartamhoz. Fontos biztonsági újítás az anti-restart funkció. Ha bekapcsolt állapotban vettük le az akkut, akkor nem indul be, amikor visszatesszük.