zárt orrú szandál

Zárt orrú szandállal az ütések, horzsolások ellen


Praktikus választás az átmeneti időre a zárt orrú szandál, ami kellemesen szellős, de megvédi a lábujjakat és zoknival is remekül mutat. Minden szülő tudja, hogy milyen nehéz állandóan helyesen felöltöztetni egy gyermeket. Ne legyen melege, de semmiképpen ne fázzon.

A zárt orrú szandál ideális lábbeli az átmeneti időszakban. A cipők ugyanis szintén gyakran fejtörést okoznak, főleg akkor, amikor az időjárás gyakorlatilag óránként változik. Tavasszal és ősszel ugyanis melegek a nappalok, de a reggelek és esték már hűvösek.

A zárt orrú szandál ilyenkor ideális, hiszen reggel egy vastagabb zoknival is viselhető, napközben pedig semmi sem szükséges alá. Nagyon praktikus a szülőnek, a gyermeknek kényelmes, sőt, még biztonságos is.

A kicsik ugyanis, a játék hevében nem mindig figyelnek oda a testi épségükre, ezért ugrándozás, szaladgálás közben beüthetik a lábfejüket. A zárt orrú szandál megvédi az aprócska lábujjakat, amik megfelelően szellőznek benne. Nagyon szép modellek vannak a jogyerekcipo.hu webshopban.