termoelektromos szelepmozgató

Csendben teszi a dolgát a termoelektromos szelepmozgató


Gyakran elképzelni sem tudja az ember, hogy az otthona mennyire komplex rendszerek működésére van ráítélve. Legyen az az elektromos hálózat, vízvezeték rendszer, vagy éppen fűtés, mindennek szinkronban kell működnie és lehetőleg problémamentesen. A mechanikai vezérléseket egyre inkább felváltják az automatizálható megoldások. Ilyenek kifejezetten a termoelektromos szelepmozgató berendezések.

Ezeknek az egységeknek a céljuk, hogy teljesen automatikussá tegyék a folyadékok áramlását a fűtő-hűtő rendszerekben. Szerepük kiegészíteni az eddig kézi úton állított szeleptesteket. A jelenlétükben, akár előre időzített programok is futtathatóak, így jelentős energia megtakarítás érhető el. A termoelektromos szelepmozgató egységek zajtalanul működnek és áramot csak akkor vesznek fel, amikor munkát végeznek.

Garantáltan hosszú élettartammal rendelkeznek, a maximális megbízhatóság mellett. Túlterhelés ellenni, valamint IP44 védelemmel készülnek. A termoelektromos szelepmozgató felszerelése speciális szerszám nélkül történik, az arra alkalmas szeleptestekre. Ismerje meg a további részleteket az evohomeshop.hu weboldalon!