Zárdepo webáruház

Mikor érdemes tömb ajtóütközőt választani?


Lakásfelújításkor ajánlott beszerezni minél előbb ajtóütközőt, amivel védeni tudjuk a frissen festett falat. A Zárdepo webáruház szerint a tömb ajtóütközők nagy előnye, hogy padlófűtéses helységekben is használhatók. Érdemes a célnak leginkább megfelelőt kiválasztani. Kültéri ajtóhoz mindenképp rozsdamentes anyagból készültet vásároljunk! Beltérihez több szempontot kell figyelembe venni, hogy az ajtócsapódás elkerülhető legyen. Üvegajtó esetén fennáll a balesetveszély, ezért ide szinte kötelező az ajtóütköző.

A padlózatra szerelt ütközőknél az ajtó magasságát kell figyelembe venni, vagyis akkor működik, ha az ütköző eléri az ajtó alját. Nem mindig lehet a padlózatra rögzíteni, olykor azért, mert a gyönyörű csempét nem szeretnénk átfúrni vagy a padlófűtés miatt. Ebben az esetben a falra szerelhető ütközőt javasoljuk. A tömb ajtóütköző is nagyon jó megoldás. Az oldalon többféle modell közül lehet választani. Minőségi nikkelből készülnek, ami vastag gumigyűrűvel van ellátva. Színeiben is nagyon változatos, ami tökéletesen passzol bármilyen modern bútorzathoz.

Az acélmagos tömbütköző nagyon népszerű, nem kell lecsavarozni, mozgatható és csúszásgátló talpának, súlyának köszönhetően az ajtó kitámasztására is alkalmas. Különböző méretben és formában kaphatóak. Mindenki megtalálja azt a modellt, ami a szoba remek kiegészítője lehet. Nemcsak hasznos, de divatos is. A fém mellett, a műanyagból és a gumiból gyártott is fellelhető a kínálatban. Ezeken kívül, számos olyan műszaki cikket is talál, amivel az otthonát biztonságossá és szebbé teheti.

Legyen szó minőségi lakatokról, zárakról, kilincsekről vagy ajtó és ablak tartozékokról, mind egy helyen megtalálhatóak. A kulcsmásolás is a szakterületük és az árak is alacsonyabbak más szaküzletekhez képest. Nincs más dolga, mint kiválasztani azt a terméket amire szüksége van és a rendelése 1-2 munkanapon belül megérkezik. Rendelje meg minél előbb a megfelelő ajtóütközőt és elkerüli a kellemetlenségeket, amit egy megkarcolt fal okozhat!