műlencse műtét

Műlencse műtét utáni tapasztalatok – Itt olvashat bővebben róluk


Műlencse műtéttel visszakaphatjuk a tökéletes látásunkat, aminek köszönhetően egyre többen határoznak úgy, hogy elvégeztetik a beavatkozást. Persze a félelem az operáció sikertelenségétől, illetve az esetleges mellékhatásoktól mindenkiben benne van, ezért jó olyan emberek tapasztalatait megismerni, akik már átestek a műtéten. A drnagymihaly.hu linkre kattintva több véleményt is elolvashat arról, hogy mire lehet számítani egy műlencse műtét során. A doktor úr egyik volt páciense például arról számolt be, hogy már kiskora óta problémát okozott neki az éleslátás hiánya, gyakran bántották is őt emiatt.

Most élete legnagyobb ajándékának tekinti, hogy tökéletesen lát egy trifokális szemlencse beültetést követően. Másnál az okozza a boldogságot, hogy a beavatkozást követően sem a mindennapi tevékenységeihez, sem a vezetéshez, olvasáshoz nincs szüksége szemüvegre. Ráadásul a műtét után már másnap visszatérhetett a munkájához. Tehát a műlencse műtét után nincs hosszú lábadozási idő sem.

Másik véleményben azt olvashatjuk, hogy a páciens a műlencse műtétet követően, segítség nélkül tudott távozni a szemészetről. Bár ekkor még kicsit homályosan, de már mindent látott. A műtétet végző dr. Nagymihály Attila elmondta, hogy a kor előrehaladásával egyszerűen nem lehet elkerülni a látásunk romlását, ami régebben szemüveg viselésével volt korrigálható, de ma szinte 100%-ban megoldást kínál a pácienseknek erre a problémára a műlencse műtét. Ugyanis a beültetett műlencse egy életen át jó látást biztosít.

A vélemények szerint, volt olyan páciens, aki nagyon félt a beavatkozástól, de mint utólag maga is belátja, ez teljesen felesleges volt. A szemészeten egy szenzációs csapat fogadta és foglalkozott vele, a felvilágosítás, az operációt megelőző vizsgálatok, a műtét előkészítése és az utána való törődés példamutatóan jól szervezett, kellemes légkörben, végtelen türelemmel zajlott. Ha Önnek is szüksége van erre a beavatkozásra, de még hezitál, akkor feltétlenül el kell olvasnia a portálon megtalálható véleményeket.