lakásillatosító

Milyen lakásillatosítót válassz?


Amikor belépsz az ajtón, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen illatok fogadnak. A lakásillatosító többféle kivitelezésben rendelhető meg, a választásodnak azonban igazodnia kell a stílusodhoz és az életmódodhoz is. Nagyon felkapottak például a bambuszpálcikák, amelyek lassan szívják fel az aromás folyadékot és fokozatosan adják át a belső térnek a tartalmukat.

Ezek a pálcikák nem néznek ki rosszul és kis helyet foglalnak el, tehát nyugodtan teheted a bejárati ajtó közelébe vagy a szobád egyik eldugott részére. Az előnyük, hogy mindig találsz hozzá egy utántöltő folyadékot, ami még könnyebbé teszi a használatát, ugyanakkor a finom aroma sem fog túl hamar elfogyni.

Ha a pálcikák valamiért nem tetszenek, vagy a macskáid hajlamosak felborítani, akkor választhatod a spray kiszerelésű lakásillatosítót, ami néhány perc alatt átváltoztatja az otthonodat. Nincs más dolgot, mint kispriccelni pár cseppet a flakonból és már jöhetnek is azok a vendégek. Így többféle aromát kipróbálhatsz, majd megtarthatod a kedvenc lakásillatosítót.