porcerősítő térdre

Melyik a legjobb porcerősítő térdre?


Ha megfigyeljük, akkor látjuk, hogy egyre többen panaszkodnak manapság térdfájdalomra, ami megkeseríti a mindennapjaikat. Ez azért van, mert idővel minden megkopik, a porcaink, az ízületeink egyaránt. Bár az időt, az évek múlását nem tudjuk megállítani, a porcerősítő térdre mégis sokat segíthet a problémán.

A rendszeres testmozgás nagyon jót tesz, hiszen az emberi test tulajdonképpen mozgásra lett tervezve, nem pedig a tévé és a számítógép előtt hosszú órákat ülni. Őseink nagyon sokat mozogtak, de akkoriban nem is volt keresett a porcerősítő térdre. Megelőzésképpen, de a baj kezelésére is szükséges a porcerősítő étrend. Tanácsos kerülni a cukor, a glutén és finomított szénhidrátok, az állati eredetű telített zsírsavak, mint a sertés- és/vagy kacsazsír fogyasztását.

Étrend-kiegészítő formájában is kapható ma már porcerősítő térdre, de figyelni kell arra, hogy a kiválasztott termék tartalmazzon II-es típusú kollagén peptidet! Az egyik legjobb ezek közül az Artroflex Plus étrend-kiegészítő.