egyedi határidőnapló 2023

Korlátlan lehetőséget kínál az egyedi határidőnapló 2023-ban


A karácsonyi ünnepségek egy szempillantás alatt elmúlnak és a gondolataink a következő évre terelődnek. Miután röviden átgondoltuk az elmúlt évet, készen állunk arra, hogy a jövőre vonatkozó tervekkel telve vágjunk bele az új évbe. Az egyedi határidőnapló 2023 teljes egészére nézve tökéletes eszköz az idő megtervezéséhez és megszervezéséhez. Mit kell tartalmaznia a naplónak? Erre a kérdésre nincs egyértelmű válasz. Ha végigböngésszük a különböző tervezőket az interneten, észrevehetjük, hogy szinte mindegyikben vannak hasonló elemek.

Ezek közé tartozik többek között a címoldal, az oldalszámozás, a tartalomjegyzék vagy a jövőbeli tervek. Az egyedi határidőnapló 2023-ban gyakorlatilag bármit segít nyomon követni, például a fogyást, a diéta vagy a testmozgás terén elért eredményeket, az alvás hosszát, a cukormentes napokat, a megivott víz mennyiségét, a megnézett filmeket, az elolvasott könyveket stb. Az egyedi határidőnapló 2023-ban rengeteg dolgot tartalmazhat, nagyjából mindent, ami érdekli és amit az évre, hónapra, hétre kitűzött célok közül el akar érni.

Tervezze meg az évét a bullet journal napló segítségével!

Sokakat érdekel, hogyan hozhatnak létre egyedi és hasznos tervezőket a mindennapok egyszerűbbé tételéhez. A bullet journal napló nagyban hozzájárul ehhez. Hogy néz ki egy olyan füzet, ami valóban egyszerűbbé és nem bonyolultabbá teszi a feladatok feljegyzését? Kezdjük az elején, vagyis a címlapon! Lehet rajta csak az évszám és díszíthetjük néhány rajzzal, a nevünkkel, egy mondattal vagy bármi mással, ami fontos számunkra. Ezután jöhet a tartalomjegyzék.

Ezt úgy kell kiegészíteni, ahogy a bullet journal naplót feltöltjük jegyzetekkel. Mielőtt hozzálátnánk, ne felejtsük el megszámozni az összes oldalt. Csak így leszünk képesek könnyen és gyorsan megtalálni a szükséges tartalmat. Az éves terveknél kell meghatározni az adott évben elvégzendő legfontosabb feladatokat. Állítsuk fel a prioritásainkat. Bontsuk le ezeket konkrétabb feladatokra és időben meghatározott mérföldkövekre. Így könnyebb a nagy projekteket jól átlátni a bullet journal naplóban és a végrehajtásuk közben is képben maradni.