orvosi munkaruha

Orvosi munkaruha sokféle kivitelben


Az egészségügyi dolgozóknak több dolgot kell figyelembe venniük az öltözékek beszerzésekor. Lényeges szempont, hogy az orvosi munkaruha jól szellőző, puha tapintású és kiváló nedvszívó anyagból készüljön. Ezeken kívül, a kényelmet is érdemes szem előtt tartani, hogy az egész napos viselet alkalmával ne adódjanak kellemetlenségek.

A napjainkban gyártott öltözetek nemcsak komfort, hanem design és szabás terén is megállják a helyüket. Minden tekintetben megfelelnek az európai szabványoknak és az előírásoknak. Az orvosi munkaruha különböző változatokban van jelen a webshopokban. A férfi és női kollekciókban mindenki megtalálja az ízlésére való darabokat.

A legtöbben a zsebeket tartalmazó nadrágokat, köpenyeket és felsőket választják, hiszen nagyon praktikusak. Az apróbb kellékek, mint például a csipogó, a toll, a belépőkártya és a jegyzetek elférnek a rekeszekben. Az orvosi munkaruha, a letisztult fehér szín mellett, élénkebb árnyalatokban is hódít. Ez a dolog leginkább a fiatalabb doktorok körében észlelhető.

A munkavédelmi sisak biztonságot nyújt

A kiegészítőt az építkezéseken dolgozóknak, a karbantartóknak, illetve a favágóknak viselniük kell, hiszen veszélyes helyzetek bármikor adódhatnak. A munkavédelmi sisak óvja a fejet az esetleges ütésektől. A kiválasztására nagy hangsúlyt kell fektetni, ugyanis nem mindegy, hogy milyen változat mellett dönt.

Figyelembe kell venni a munkahelyi szabályokat és előírásokat, hogy biztonságban érezze magát a feladatok elvégzése közben. A munkavédelmi sisak ellenőrzésére rendszeresen figyelmet kell fordítani. Meg kell vizsgálni, hogy nincs e rajta repedés vagy kopás. Ajánlott évente több alkalommal átnézetni, hiszen csak akkor nyújt kellő védelmet, ha tökéletes állapotban van.

Ha bármiféle elváltozás jelentkezik, akkor azonnal ki kell cserélni! A minőségi termék ergonomikus kialakítású, így könnyen felveszi a fej formáját. Egész nap folyamán maximális komfortérzetet biztosít, ami a felépítésének és az anyagának köszönhető. A munkavédelmi sisak lejárati ideje 3-6 év között mozog. A dátum a termék homlokrészében van feltüntetve.