kárpit szövet

Kárpit szövet sokszínű kivitelben


Adott egy régi ülőgarnitúra, ami egyébként jó állapotban van, igaz kicsit kopottas rajta a kárpit, kicsit elavult a mintázata és kezd fakóvá válni a színe. Mégis úgy érezzük, hogy nem szeretnénk megválni ettől, mivel számos emlék köt hozzá. Mi lehet ebben az esetben a megoldás?

Az új és miniőségi kárpit szövet egyenesen csodákra képes a régi bútorokkal. Sokan nem is gondolnák, mennyire megváltoztatható a helyiségek dizájnja csupán a lakástextíliák lecserélésével.

Ebben természetesen nagy szerepe van a kárpit szövetnek is, ami nagyon sokféle színben és mintázatban érhető el a duelle.hu jóvoltából. Természetesen a megjelenés mellett, a minőség is legalább annyira lényeges, hiszen nem mindegy, hogy az új szövetnek mit kell kibírnia.

A kültéri változatoknak az időjárás hatásaival szemben kell ellenállóak legyenek, de koptatás szempontjából a beltéri kárpit szövet sincs kímélve. Ha szöszölődni, fakulni, majd szakadni kezd, akkor rossz befektetést csináltunk. A Mercis szlovén cég termékei viszont a minőséget képviselik a kárpit szövetek világában.