Chipolino sport babakocsi

A Chipolino sport babakocsi tökéletes utazásokhoz


Ha szeret a családjával együtt kirándulni vagy túrázni, akkor ezt a terméket mindenképp be kell szereznie! A Chipolino sport babakocsi egyetlen mozdulattal összecsukható. Ennek köszönhetően elfér a csomagtartóban, a többi szükséges kellék mellett. A legújabb modellek 3 kerekkel lettek felszerelve, amelyek műanyagból készültek.

A tartozékok egyszerűen levehetőek, így szállításkor még kevesebb helyet foglal. A termék féléves kortól használható, körülbelül 15 kg-ig. A háttámlája 4 féle pozícióban dönthető. A Chipolino sport babakocsi kémlelőnyílással és zsebbel érhető el. Ezeken kívül az alsó részen egy nagyobb méretű kosár kapott helyet, ami a bevásárlások során jól jöhet.

Nem kell cipekednie, hiszen minden elfér a belsejében. A szivaccsal borított tolókar lehetővé teszi a kényelmes használatot. Az első kerékkel kapcsolatban meg kell említeni, hogy bolygósítható, a hátsó darabokat pedig egyszerre lehet fékezni. A Chipolino sport babakocsi magas színvonalat képvisel, hiszen minőségi tartozékokat használnak fel az előállítás során.