lomtalanítás

Jól jön a lomtalanítás


Rengeteg holmi felgyűlik egy háztartásban az évek során és lakásfelújításkor vagy hagyaték felszámolás esetén bizony sok dolgot fölöslegesnek tartunk. A nagyobb bútorok szállítása szinte lehetetlen, mert hiába tudnánk segítséggel levinni az emeletről, nem szabad az utcai szeméttároló mellé elhelyezni. De a lomtalanítás folyamatára olyankor is szükség van, amikor például új bútorokat vásárolunk. Ahhoz, hogy ez a probléma ne okozzon Önnek fejfájást, ajánlott felkeresnie a lomtalanitas.com weboldalt, ahol egy megbízható, korrekt céget ismerhet meg, amelyiknek a munkatársai elvégzik a munkát.

Szekrényektől, kanapéktól, ágyaktól és egyéb kisebb daraboktól is megszabadítják a lomtalanítás által, amit egyeztetett napon, előzetes megbeszélés alapján végeznek el. A teherautóval elszállítják a fölösleges ócskaságokat a kijelölt gyűjtőpontos szelektív udvar és más lerakodó telepekre. A lomtalanítás díjakat is megismerheti a honlapon, ahol tájékoztató jellegű összegek szerepelnek, egyedi árajánlatot telefonon vagy e-mail-ben lehet kérni. Nemcsak irodák iratainak, hanem lakások teljes berendezésének megsemmisítése is kérhető a hulladékégetés szolgáltatás. Például egy hagyaték elszállítása előtt a tulajdonos jól teszi, ha minden iratot, emléktárgyat alaposan átválogat, mert ezeknek a visszaszerzésére az elszállítás után már nincs semmilyen lehetőség. A hulladékégetés árát több tényező is befolyásolja. Ezek közé sorolandóak a parkolási körülmények, vagyis honnan szükséges a teherautóra hordani a tárgyakat.

Továbbá az, hogy be vannak-e csomagolva az apróbb tárgyak, könyvek, ruhák, vagy pedig a cég munkatársainak kell azt elvégezniük. Ugyanúgy emelheti az árat a tárgyak súlya, össztömeges és köbméter szerinti terjedelme. Ha Ön is szeretné megrendelni a hulladékégetés szolgáltatását, akkor minél előbb tanácsos felvennie a kapcsolatot a szakemberekkel! Budapesten és Pest megyében igen sokan kérik ezt a munkát. Ne idegeskedjen a régi holmik miatt, ne kerülgesse azokat a házában, mert van megfelelő megoldás!