Barbie babák

Barbie babák és kellékeik a webshopban


Melyek azok a játékok, amelyek nélkül szinte egyetlen kislány sem nőhet fel? Hát persze, hogy a Barbie babák! Ezeket a babákat a világon mindenhol ismerik, a népszerűségük pedig töretlen. Már több évtizede velünk vannak és sok-sok generáció nőtt fel úgy, hogy legalább egy ilyen babát fésülgetett, öltöztetett, sétáltatott.

Barbiet érték kritikák az évek során, azonban a hírnevét ezek sem tudták kikezdeni. Egyesek úgy vélték, hogy lehetetlenül tökéletes szépségű, ami igencsak árt a lányok énképének. Nos, a Barbie babák gyártója, a Mattel ezt figyelembe vette, ezért a mai típusok is nagyon szépek és igényes kivitelezésűek, de közelebb vannak a valósághoz.

Ezért még a kritikusabb szülők is nyugodtan a kislányuk kezébe adhatják, hiszen aranyos és valóban ártalmatlan játék. A Mattel Barbie babák pedig rendkívül magas minőségűek, hiszen erős anyagból készülnek, a hajuk dús és selymes, a kidolgozásuk is rendkívül igényes.

Kezük-lábuk, derekuk mozog, hajlítható, így könnyen öltöztethető és igazán élethű pozíciókba helyezhető. Régebben a Barbie babák nem voltak a legolcsóbb játékok a hazai viszonyokat tekintve, azonban manapság már igazán nem költséges megvenni ezeket.

Ahogy minden kislánynak úgy Barbienak is szüksége van szép ruhákra, bútorokra, háziállatra és persze barátokra is. A jatekwebshop.eu webáruház kínálatában mindent megvehetünk ahhoz, hogy a gyermekünk egy álomba illő birodalmat alakítson ki.

A Barbie babák habos-babos cuki játékokként vannak jelen a köztudatban, de nem árt tudni, hogy nemcsak remekül lefoglalják a csöppségeket, hanem készségfejlesztőek is. Ezekkel játszva, a saját világukban gyakorolhatják a mindennapi élet tevékenységeit.

Fejlesztik a kreativitást, a fantáziájuk szinte szárnyal, miközben a Barbie babák és társaik együtt izgalmas kalandokat élnek át. Érdemes tudni, hogy nem csupán a Barbie babák nagyon jó minőségűek, de az eredeti kellékeik is. A ruhák tartósak, a bútorok sem törnek könnyen, ez pedig a szülők zsebének kifejezetten jó hír. Egy új Barbie karácsonyi ajándéknak is remek ötlet!