Hape játék

Hape játék a legkisebb korosztálynak


Noha sok szülő már a legkisebbeknek is elektronikus játékokat vásárol, még nem ismert, hogy ezek milyen rövid és hosszú távú hatással vannak a felnövekvő generációra. Viszont a Hape játék klasszikus módon a legfiatalabbaknak való. Vidám színek, egyszerű formák hivatottak megtanítani a tárgyakkal való lehetőségek felfedezését.

Nem villog, nem ad hangot, önmagától nem csinál semmit. A gyermek fantáziájára bízza, hogy mi történjen. Tehát arra szoktat, hogy a gyermek irányítja a játékot és nem az őt. Ezért a Hape játék korlátlan és megunhatatlan játékidőt biztosít.

Vidám fürdőeszközök, fogantyús puzzlek, szövő- és fűzőkészletek, egyszerű összerakós kockák, kicsiknek való rajztáblák is találhatóak a termékcsaládban. A legkisebbek kedvelik a Hape játékokat, hiszen a gondos tervezés és minőségi kivitel értük van. Ügyességet és logikát fejlesztenek és ugyanakkor kreatívak is. Az egyszerű formák és a színek megismerése az alapszintű tanulás része, ami nagyon fontos az élettel való ismerkedés kezdeti szakaszában.