gázolaj szivattyú

Gyors üzemanyag ellátás a gázolaj szivattyúval


Minden gépjárművezető arzenáljában, akinek saját autója van, lennie kell bizonyos kötelező felszereléseknek. Ilyen a gázolaj szivattyú, amit napi rendszerességgel nem használunk, de bizonyos esetekben semmire sem megyünk nélküle. Különösen akkor van rá nagy szükség, amikor üzemanyagot kell egyik tartályból a másikba tölteni.

Sőt, az olyan vállalatoknál, amelyeknek saját gépjármű parkjuk és speciális felszereléseik vannak, a gázolaj szivattyú életmentő szerepet is betölthet. Az eszköz lehetővé teszi az üzemanyag mennyiségének megtakarítását, valamint a járművek időben történő tankolását.

Annak érdekében, hogy a gyártási folyamatok ne álljanak le váratlanul a cégénél, vásároljon egy komplett gázolaj szivattyú készletet! Ehhez azonban tisztában kell lennie a különböző modellek tulajdonságaival. A12 V gázolaj szivattyú alacsony teljesítmény mellett, meglehetősen magas műszaki paraméterekkel és széles funkcionalitással rendelkezik.

A berendezés speciális kapcsokkal van felszerelve, amelyekkel könnyen csatlakoztatható az akkumulátorhoz. A 12 V üzemanyag pumpa ára meglehetősen alacsony, tehát pénzügyi szempontból megfizethető. Ennek a modellnek a jellemzője a független működés lehetősége.

A készülék helyhez kötött, elektromos hálózathoz való közvetlen csatlakozás nélkül működik. A 220 V gázolaj szivattyú fejlett funkcionalitással rendelkezik, ezért különösen népszerű a fogyasztók körében. Egy ilyen hordozható eszközt olyan helyekre terveztek, ahol akadálytalanul lehet hozzáférni a 220 V áramellátási hálózathoz.