leesésgátlós gyerekágy

Nyugodt a pihenés a leesésgátlós gyerekágyban


Gyermekünk biztonsága mindennél fontosabb, ezért nemcsak az aktív nappalok esetében kell rájuk maximálisan vigyázni, hanem az éjjel történő pihenéskor is szükséges megelőzni a bajt. Erre a célra lett kitalálva a már nagy népszerűségnek örvendő leesésgátlós gyerekágy, ami egyértelműen korlátozza a csemetét a balesettől.

A webáruházunkban óriási választékkal várunk minden kedves vásárlót, ahol színes, játékos, mégis korszerű bútordarabokat találhatnak. Egyszemélyes, emeletes és többfunkciós modellekkel biztosítjuk, hogy az oldalunkon a csecsemőkortól kezdve egészen az iskolakezdésig, minden kiskorúnak megtalálható legyen a megfelelő védőráccsal felszerelt fekvőhely.

Termékeink kizárólag minőségi faanyagból és bútorlapból készülnek, ezáltal a termékszűrőben megadható saját igénynek megfelelően, hogy tölgy, fenyő vagy bükk felhasználásával gyártott bútordarabot szeretne vásárolni. A megrendelt termékeket házhoz szállítjuk. Ne bízza a véletlenre! Válasszon modern leesésgátlós gyerekágyat, hogy Ön is nyugodtan pihenhessen!