LOGICO

Fejlessze gyermeke logikáját a LOGICO játékokkal!


A játék minden gyerek életében nagyon fontos foglalkozás. A szórakoztatás mellett, nagyon hasznos a készségek és az agyműködés fejlesztésében. A logikai játékok már fiatal korban, akár 1 év alatt is szerepet kell kapjanak a kicsik életében, hiszen ilyenkor az agyuk olyan, mint egy nagy szivacs. Minden érdekes és értékes információt azonnal képes elraktározni, majd adott helyzetekben alkalmazni. Számukra a LOGICO kategóriájába tartozó könyvek, kártyák is ideálisak lehetnek.

Sőt, a LOGICO megtanítja a kicsiknek a színeket, a számokat, a formákat, évszakokat, tárgyakat, alapvető matematikai és anatómiai ismereteket. A LOGICO játékok között iskolásoknak való feladatlapok, rövid olvasmányok és kifestők is találhatóak.

Az árak is nagyon kecsegtetőek, 1-2 ezer Forintért cserébe Ön, mint szülő, biztos lehet abban, hogy a gyerek elé helyezett foglalkoztatók és játékok csakis a megfelelő és egészséges fejlődés javára szolgálnak. Böngésszen Ön is az Okosjáték webáruházban, találja meg a megfelelőt!