gurulós bőrönd

Gurulós bőrönd a rengeteg holminak


Utazáskor rengeteg mindent szoktunk magunkkal vinni, főleg abban az esetben, ha több napra vagy hétre megyünk valamerre. Azért kitűnő a gurulós bőrönd, mert a használatával nem kell cipekednünk, egyszerűen csak húzzuk magunk után a koffert. Ezáltal az utazás lényegesen könnyebbé válik, már nem aggódunk amiatt, hogy milyen nehezen tudjuk majd elvinni a csomagjainkat a célhoz.

Sokféle gurulós bőrönd fedezhető fel a taskam.hu webáruház honlapján és ezek mindegyike nagyon jó minőséget képvisel. Lényeges, hogy 2 vagy 4 darab kerékkel van ellátva az adott bőrönd, hiszen az utóbbi típusok sokkal stabilabbak és könnyebben húzhatóak. Például a Leonardo da Vinci fekete színű kemény változat optimális választás, hiszen igen stabil és strapabíró modell.

Egyaránt húzható 2 vagy 4 keréken, a tetején könnyen mozgatható, ergonomikus markolattal van felszerelve. Ez a gurulós bőrönd igazi útitársa lesz, ráadásul rengeteg holmit belepakolhat. Mindezekért az előnyökért nem kell túlságosan sok pénzt sem kiadnia.