Polifarbe mészfesték

Nem okoz csalódást a Polifarbe mészfesték


A legtöbb helyzetben a helyiségek használati módja határozza meg, hogy pontosan milyen jelegű termékkel tudunk dolgozni az adott környezetben. Amennyiben fontos a fertőtlenítő hatás elérése, akkor a Polifarbe mészfesték kiváló megoldást kínál. A gazdaságosan megvásárolható kivitel, egy természetes antibakteriális hatással rendelkezik.

Előnyeiről könnyedén tájékozódhatunk a festekarena.hu oldalon. Merüljünk el az egyedi készítmények nyújtotta pozitívumokban és bátran vessük be azokat a lakás különböző részein. A Polifarbe mészfesték felhordását megelőzően, figyeljünk a megfelelő felület előkészítésre. Nem mindegy, hogy egy teljesen újonnan vakolt falra vagy a már régebbi lekent rétegre áll szándékunkban felvinni.

A kifogástalan alap megteremtését követően nekiláthatunk a munkálatoknak. Az első mázolás alkalmával ajánlott 30 % hígítást elvégezni, majd 4-5 óra türelmi időt követően, ismét ecsetet ragadhatunk. A Polifarbe mészfesték semmilyen helyzetben nem hagy cserben bennünket. Biztosan meg leszünk elégedve kellőképpen az eredménnyel, amit nyújt.