fehér sportcipő

Fehér sportcipő mindenféle alkalomra


Egyes öltözködési trendek sohasem mennek ki a divatból és már-már klasszikusoknak is nevezhetjük. A fehér sportcipő, a semleges színe miatt, szinte minden ruházathoz megfelel és felvidítja a tulajdonosát, de még annak környezetét is.

Egy ilyen pár kötelező elem minden modern ember szekrényében, hiszen kombinálható sportos ruhával vagy üzleti öltönnyel, szoknyával és farmerrel, nyári ruhával, sőt, téli kabáttal is. A modern öltözködési stílus kedvelői a fehér sportcipőt kombinálhatják bomberekkel vagy oversize kötött pulóverekkel. Kiegészítő elemként kisméretű táskák és szokatlan kiegészítők használata is helyénvaló.

A legfontosabb, hogy a kellékek hangsúlyozzák a viselőjük egyéniségét. A hófehér stílus rengeteg extrával tökéletes recept az igazán sikeres megjelenéshez. Ne felejtsük el ezt bézs, bronz vagy arany árnyalatú ékszerekkel hangsúlyozni! Amint látható, sok lehetőség létezik! Bátran bele kell vágni a nyárba egy menő pár fehér sportcipővel! Játszani kell a stílusokkal, a trendekkel, a színekkel, a textúrákkal és a mintákkal!