erdei szállás

Erdei szállás kellemes extrákkal


Az Északi-középhegység hatalmas és változatos. Az egyik legszebb része a Mátra, ahol hegyek, patakok és erdők is vannak. Egy itt található erdei szállás maga a földi paradicsom, ahol nyáron kerékpározni lehet, télen pedig tele van lelkes síelőkkel. Mátraszentlászló megközelítőleg 800 méteres tengerszint feletti magasságban található és az éghajlata miatt népszerű üdülőhelynek számít.

Mindez az optimális hőmérsékleti viszonyoknak tudható be, hiszen nyáron nagyon enyhe napsütés és kellemes hűvös van itt, télen pedig sok hó és gyenge fagyok. De ezek korántsem mind a Mátraszentlászlón található erdei szállások előnyei, mivel nem beszéltünk még a szálláshelyek és az étkezések megfizethető árairól, valamint az összes kirándulási és szórakozási lehetőségről.

Ha egy vendégszerető erdei szállást keres, akkor a Kétkerék Vendégház házigazdái tárt karokkal várják Önt. A létesítmény a Mátraszentistváni Síparktól kb 800 m-re található és számos olyan kiegészítő szolgáltatást kínál, mint a jakuzzi, a kerti grill, valamint a társaságkedvelő és vidám emberek.