autós huzatvédő kutya

Autós huzatvédő kutya koszfogó színben


A kutyás kirándulások nagy élményt jelentenek mind az embereknek, mind pedig a négylábúaknak. A természetben való ugrálás porban, sárban, hóban persze okozhat jó pár foltot az autó kárpitján is. Okos megoldás az autós huzatvédő kutya szállítására, mivel ezzel rengeteg foltot, kaparásnyomot, na meg idegességet megspórolhatunk magunknak, az eb pedig mindenhová velünk jöhet.

Egy ilyen huzatvédő rendkívül praktikus eszköz, amire mondhatnánk, hogy ezt mi is kitalálhattuk volna. Nos, ez az ötlet bárki agyából kipattanhatott volna, azonban az autós huzatvédő kutya fuvarozására a részleteiben hordozza a nagyszerűségét.

Ez ugyanis tökéletesen ráilleszthető az ülésre, nem csúszik össze-vissza, koszfogó színben kapható, ráadásul rendkívül egyszerűen tisztítható mosógépben is. Az autós huzatvédő kutyának erős anyagból készül, így egy ilyen textília beszerzése akár hosszútávon is kifizetődő. Az pedig, hogy a kárpit nem lesz tele csupa sárral, porral, szőrrel és karmolással, őszintén valljuk be, megfizethetetlen!