Egy jópofa kocka puff kihúz a bajból


A szívünk mélyén sokan imádjuk a babzsákokat. Azért is mert jópofák, azért is, mert kényelmes rajtuk ücsörögni. Egy kocka puff alig foglal helyet, egy hatalmas párnán fantasztikus hancúrozni. Tökéletes hely a játékra, a tévé nézésre is, és akkor is kihúz a bajból, ha több a vendéged, mint az ülőhelyed.

Egy a bútorokhoz passzoló babzsák feldobja a lakás hangulatát. Ha megfelelő anyaggal választod, akkor a szabadba is a magaddal viheted. A töltőanyaga remek hőszigetelő, így kizárt, hogy használója felfázzon. A babzsák kocka puff a legjobb hely a gyerekeknek, ahol úgy játszhatnak, mintha a földön ülnének, miközben egy szuper hőszigetelő ülő alkalmatosság van alattuk.

Egy babzsák rengeteg mindenre jó lehet, és az is biztosan állítható róla, hogy sok-sok évig nem lehet megunni. Amikor változtatnál a színén, akkor elég a külső huzatot lecserélni, ha pedig veszít a tartásából, akkor a töltőanyagát kell pótolni.

A Huppanjbele webáruház babzsákjai többféle formában is készülnek, az egészen kicsi kocka pufftól az extra nagy párnákig bármilyen modellt választhatsz. Most 3-szoros garanciával rendelhetsz, de ha készletről választasz, akkor 10% kedvezményt is kapsz. A Huppanjbele babzsák szuper választás a családoknak.