A cserbenhagyás vádja sem elhanyagolható


Nem fordult még elő, hogy Önnek vagy család valamelyik tagjának jogi képviseletre lett volna szüksége? A cserbenhagyás vádja is egy olyan eset, amikor jobb, ha jogi képviselőt keres, mint az ártatlanságában bízva önállóan védekezik. Előfordulhat, hogy nem tudja pontosan, hogy mit is jelent ez a fogalom.

Egy baleset részeseként könnyen éppen a tájékozatlanságának köszönhetően keveredhet bűncselekménybe, hiszen a cserbenhagyásnak nem feltétele a személyi sérülés. Ide tartozik természetesen az is, ha valakinek a testi épsége, az élete a tét, ilyenkor a cserbenhagyás mellé a segítségnyújtás elmulasztása is „társul”. A Vidákovics Ügyvédi Iroda weboldalán részletes leírást talál a cserbenhagyás törvényi meghatározásáról. Ha már megvádolták, akkor a legfontosabb, hogy nem szabad kétségbeesnie.

Ahhoz, hogy ne érje kellemetlen meglepetés, tájékozódjon a vádról, a jogairól és a kötelességeiről. Előfordulhat, hogy ártatlanságában bízva nem tartja fontosnak, hogy ügyvédet keressen, pedig egy tapasztalt ügyvéd hatalmas segítség az ilyen helyzetekben.

A Vidákovics Ügyvédi Iroda munkatársai a vádemeléstől a per befejeztéig segítik ügyfeleiket. Az Ön feladata ilyenkor a pontos információátadás. Ha kétesélyes helyzetbe került, akkor meg kell találni a legkedvezőbb védekezést. Amennyiben megvádolták, kérdése van, vagy bizonytalan valamiben, akkor keresse a Vidákovics Ügyvédi Irodát.