kihúzható asztal

Célszerűen alkalmazható kihúzható asztal


A lakás berendezését minden esetben praktikusan kell kialakítani, ez halmozottan vonatkozik a kisebb alapterületű otthonokra. Például a kihúzható asztal azért előnyös, mert ha éppen nincs szükség a nagyméretűre, akkor nem kell kerülgetni. Viszont, amikor vendégek érkeznek, akkor egyszerűen csak kibővítjük az étkezőasztalt és máris van hely mindenkinek.

Rengeteg panellakásban látható kihúzható asztal, pontosan azért, mert rendkívül célszerű a használata. Bútorüzletekben sokféle modell vásárolható meg, számtalan szín és kialakítás közül válogathatunk, de ha igazán magas minőségű, tartós darabot szeretnénk beszerezni, akkor érdemes a butorcity.hu webshop termékkínálatát szemügyre venni. A Grandson tölgyfából készült kihúzható asztal a paletta egyik csodálatos darabja, aminek méretei 160-200x90x76 cm. Ez a méret egy átlagos 2-4 tagú családnak optimális nagyságú, de ha már megérkeznek a nagy- és/vagy a keresztszülők, a barátok, akkor kibővíthető. Ennek a tulajdonságának köszönhetően ez lényegesen nagyobb lehet, ha a helyzet úgy hozza. Korrekt áron vásárolható meg a webáruházból ez a kihúzható asztal, mindössze 94 500 Forintot szükséges érte kifizetni.

Masszív bútorzat, amit hosszú éveken keresztül használni lehet, akár több generáció tagjai is örülhetnek az általa nyújtott előnyöknek. Egy jó minőséget képviselő kihúzható asztal olyan befektetésnek minősül, aminek még az unokáink is hasznát veszik. Gyártói garanciával kerül forgalomba a termék. Ne feledje, a kihúzható asztal mindig hasznos!