WizzAir bőrönd

Ezt kell tudni a WizzAir bőröndökről


2020 talán nem igazán nevezhető a repülés évének, de azért még mindig akadnak emberek, akiknek többször is kell utazniuk. Szerencsére a WizzAir bőrönd méretek már 2 éve változatlanul állnak, de néha még így is érdemes megbizonyosodnunk róla. Tény, hogy a reptereken egyre szigorúbbak az ellenőrzések, így senkinek nem kell csodálkoznia azon, ha valakit hirtelen kiszólítanak a sorból és azt látjuk, hogy fizetnie kell.

Ezek a helyben behajtott büntetések éppen a magunkkal vitt táskák méretéből adódnak, ha pedig nem akarjuk a féltett holminkat az egyik közeli kukában hagyni, akkor inkább gyorsan megadjuk a kiszabott árat. Érdemes tudni a különbséget ilyenkor a bőrönd és a kézipoggyász között, mivel nem mindegy, hogy mivel akarunk felszállni a levegőbe.

A kézipoggyász általában egy nagyobb hátizsáknak felel meg, amiben igen kevés ruhát tudunk pakolni és tényleg csak a rövidebb utakra lesz elegendő. Ha WizzAir bőröndöt is magunkkal akarunk vinni, akkor érdemes előre megvenni rá a jegyet, hogy ne érjen meglepetés.