magassági ágvágó

Magassági ágvágó nyújtható nyéllel


Milyen szép látványt nyújtanak a ház előtt és a kertben a zöldellő lombkoronák! Viszont, bizonyos esetben elég nagy galibát okozhatnak, hogyha olykor nem nyisszantjuk le itt-ott az ágakat.

Az akkumulátoros magassági ágvágó biztonságos használatot tesz lehetővé a hosszú, nyújtható nyelének köszönhetően. Ezzel pontosan be tudjuk állítani a vágási magasságot, ezért nem kell létrán egyensúlyozva vágni az ágakat. Praktikus célszerszám, amit körültekintően kell használjunk.

Hogyha az elektromos vezetékek útját keresztezik az ágak, akkor kiemelten figyelnünk kell arra, nehogy hozzáérjünk a szerszámmal. Amennyiben túl veszélyesnek ítéljük meg a helyzetet, akkor inkább értesítsük a szolgáltatót, akik szakszerű segítséget biztosítanak a probléma megoldásához.

Az elszáradt faágaktól szintén jobb minél előbb megszabadulni egy magassági ágvágóval, mert ha egy vihar során törnek le, akkor nagy károkat okozhatnak és veszélyeztethetik az arra járók biztonságát. Az akkus magassági ágvágó tulajdonképpen nem más, mint egy hosszú nyelű mini láncfűrész.