Apple AirPods

Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgató


A manapság jelenlevő gyors technikai fejlődésnek köszönhetően, szinte már elképzelhetetlen a hosszú, gyorsan gubancolódó vezeték a fülhallgatókon.

Az Apple AirPods az egyik méltán legismertebb és leginkább kiemelkedő Bluetooth-os eszköz a kategóriában. Tulajdonképpen már 3 fajtát meg tudunk különböztetni egymástól, azonban azt bátran kijelenthetjük, hogy egyikkel sem foghatunk mellé. Az első 2 generáció esztétikailag teljesen ugyanaz, azonban hangban már találhatunk néhány differenciát.

Viszont, amire a leginkább érdemes figyelmet fordítani, az nem más, mint az Apple AirPods Pro. Habár ez a fülhallgató ugyanúgy rendelkezik a több mint 24 órás üzemidővel, az egyérintéses beállítási funkciókkal, illetve töltőtokkal, mégis hatalmas újdonságokat fedezhetünk fel, mind esztétikailag, mind a komfortot tekintve.

A zajszűrés ugyanis roppant kényelmessé teszi az Apple AirPods Pro modellt, így garantált a teljes zeneélmény. Ez természetesen a külsőre is hatással volt, az ikonikus megformáltság helyébe egy kissé új felépítés lépett, a jól ismert eleganciával.