Absolut vodka

Az Absolut vodka széles választéka


Az alkoholtartalmú italok esetében azt láthatjuk, hogy az évtizedek, sőt, évszázadok során a népszerű példányok könnyedén meg tudták tartani az előkelő rangjukat.

Remek példa erre az Absolut vodka, ami legalább 100 éve töretlen hírnévnek örvend. Minek köszönheti ezt az elképesztő, világméretű ismertséget? Egyértelműen a remek ízeknek, illetve természetesen a rendkívül széles választéknak. Hiszen a márka termékei között megtalálhatunk az alapverziótól kezdve, az újabb fejlesztéseken át egészen a gyümölcsös példányokig szinte mindent.

Az Absolut vodka 100 nevű ital, amit koktélok készítéséhez használnak és igazi különlegességnek számít. Jellemző rá a rendkívül karakteres a kristálytiszta szín.

Az Absolut Vodka Night Bottle pedig egy limitált kiadás. A jól ismert nedű kissé ropogós illatot és utolérhetetlen ízesítést kapott, ami garantáltan megőrjíti a bulizni vágyókat. Ami pedig a kissé édesszájúaknak kedvez, az a gyümölcsös változat, cseresznyével, mangóval, esetleg mandarinnal, vagy éppen feketeribizkével bolondítva.