tengelysúlymérő

A tengelysúlymérő megállapítja a pontos tömeget


Szokás mondani, hogy a tudás hatalom. Több olyan helyzet is van az életben, amikor nem feltétlenül hatalom, azonban annál előnyösebb, ha tisztában van néhány lényeges információval. Ami a teherszállítást illeti, a tengelysúlymérő alkalmazásával egészen pontosan meg lehet állapítani, hogy mekkora az össztömeg, valamint mennyire vannak terhelve a jármű kerekei. Azért érdemes erre figyelni, mert egyes helyeken szükséges ezzel tisztában lenni.

Nem hajthat be akárhová, hiszen néhol meg van szabva, hogy mekkora össztömegű jármű kelhet át azon a szakaszon. Valamint sokkal nagyobb a biztonság is, hiszen a tengelysúlymérő által tisztában lesz azzal, hogy mennyire kell óvatosan vezetnie. Nyilván a nagyobb tömegeknél jóval nagyobb figyelmet kell fordítani, hiszen nem lehet olyan gyorsan lefékezni, esetleg nagyobb ívben és lassabban szükséges bevenni a kanyart. Arról nem is beszélve, hogy ez egy igen apró műszer, ezért nem fogja Önt zavarni.

Valamint a tengelysúlymérő hordtáskájába van építve egy nyomtató, ami szinte alapszereltségnek nevezhető. Így az eredményeket papíron tekintheti meg, hanem még dokumentálhatja is azokat. Persze nemcsak megmérni vagy szállítani kell az árut, hanem még kipakolni is. Annak érdekében, hogy a megfelelő tömegű rakományt helyezze ki és be a teherszállítóba, a kotrómérleg nélkülözhetetlen a feladat elvégzéséhez. Ezzel az eszközzel könnyedén kiválthatja a homlokrakodónak a használatát.

Mindössze annyit kell tennie, hogy ellátogat a hbl.hu honlapra, ahol alaposan szemügyre veszi a termékeket. Szerencsére nemcsak kotrómérleget fog találni, hanem rengeteg egyéb szerkezetet, ami a szállítmányozási iparban elengedhetetlen. Több tényezőre is oda kell figyelni a nagyobb terhek szállításánál, ezért alaposan vegye fontolóra, hogy melyik készülékeket szerzi be! Nemcsak a kotrómérlegről olvashatja el a leírást, hanem minden egyéb produktumról is. Ráadásul, ha van valamilyen kérdése, azt nyugodtan felteheti az elérhetőségként megadott telefonszámon. Ne habozzon sokat, kattintson minél hamarabb!