Sikeres Xiaomi széria

Egyre jobban zuhan a Xiaomi ár


A jó ár-érték aránnyal rendelkező termékek mindig nagyon népszerűnek számítanak. Ez figyelhető meg a Xiaomi ár kapcsán is. Néhány évvel ezelőtt még mindenki legyintett, amikor egy ilyen telefont látott, de most már egyre több az elismerő vélemény a készülékekkel kapcsolatban.

Nem csoda, mivel a kínai cég alaposan belehúzott az elmúlt időszakban. Igyekszik eleget tenni az európai és az ázsiai trendeknek is, ezért minőségi termékeket dobnak piacra, ám az árak még mindig meglepően alacsonynak számítanak a konkurenciához képest.

A kedvező Xiaomi ár egyébként a gyártó más termékeinél is megfigyelhető. A mobiltelefonok egyre jobb szoftveres támogatást kapnak, fejlődik a kamerarendszer és nem utolsósorban az akkuk kapacitása is egyre jobban nő. Nem ritka, hogy átlagfelhasználás mellett, egy Xiaomi mobil simán kibír 2 napot anélkül, hogy teljesen lemerülne.

A mobilcorner.hu egy sor kiváló modellt vonultat fel, amelyekre szintén jellemző a kedvező Xiaomi ár, ami sok esetben akciós, ezért nem árt figyelemmel követni a kínálatot.