kertépítés árak

A kertépítés árak drágító és nehezítő tényezői


Intő jel, ha egy magát kertésznek mondó személy mindenféle felmérés, adatelemzés nélkül meg tudja mondani, hogy a kert építése mennyibe fog kerülni. Miért? Mert csakis egy szakavatott kertész tudja csak igazán, hogy mennyi befolyásoló tényezővel szükséges számolni a kertépítés árak megszabását illetően.

Azt, hogy mennyibe kerül majd az egész, csakis akkor tudja megmondani a szaki, amikor befejezte a helyszíni felmérést és minden fontos adathoz, információhoz hozzájutott. Nyilván, ha valaki a hasára csap, mond egy árat, és azt a kertépítése végső összegének vallja, az nagyon távol lesz az igazságtól.

Csakis a kerttervezés alapján tud egy hozzáértő személy konkrét árajánlatot készíteni. Mivel nincs két ugyanolyan, tartalmilag is azonos kert, ezért a kertépítés árak szinte minden esetben teljesen eltérők. A kertépítés árak megszabásakor mindenképp számolni kell a legfőbb befolyásoló tényezőkkel.

Nem mindegyikkel kell persze számolnia a kertmesternek, az összessel foglalkozni nagyon sok időt venne igénybe. Számolni kell persze minden esetben a legfőbb nehezítő és drágító körülménnyel. Egy két zónával bíró locsolórendszer is kerülhet mondjuk annyiba, mint más helyen egy nagyobb, négy zónás.

Milyen lépésekből épül fel az öntözőrendszer telepítése?

Amikor a locsolórendszer megépítésére kerül sor, akkor legtöbbször egy szakember felügyeli az egész projektet, az alkalmazottai segítségével. Az öntözőrendszer telepítése több részből áll, amik akár szimultán is történhetnek, ha nagyobb a csapat.

A több fő által végzett munkát szakaszos szerelésnek szokták nevezni. Az összeszokott és nagy gyakorlattal rendelkező telepítők általában összedolgozva, szakaszosan szerelnek. Ennek köszönhetően az öntözőrendszer telepítése a lehető leggyorsabb és leghatékonyabb.

Mielőtt persze kezdetét vehetné a munka, a szakértőnek ellenőriznie kell a korábban már megmért vagy kiépített vízforrást, hogy lássa, ugyanazokat az értékeket kapja-e, mint a felmérés alkalmával. Akinek még több információra lenne szüksége ezzel a szolgáltatással kapcsolatban, nyugodtan ellátogathat az automataontozorendszeres.hu oldalra.