séf kabát

Egy jó séf kabát bírja a megpróbáltatásokat


Egy konyhafőnök élete sokkal nehezebb, mint ahogy azt laikusként gondolnánk. Reggeltől estig tartó rohanás, mellette ezerfelé kell figyelni, így azon túl, hogy egy séf kabát eleganciát sugároz, még ezernyi követelménynek is meg kell feleljen.

A kényelem és a strapabíróság természetesen elsődleges szempont. Éppen ezért, ezeket a felsőket mindig olyan anyagokból készítik, amelyek lélegeznek, gondolva arra, hogy aki hordja, az ideje jelentős részét a konyhai melegben tölti. Természetesen egy séf kabát esetében elengedhetetlen a gyűrődésekkel szembeni megfelelő ellenállóság is, erre pedig már a gyártás során nagy hangsúlyt fektetnek. A légies könnyedség mellett, ugyanakkor fontos a komfortérzet is, emiatt anyagválasztásnál mindig törekednek a lehető leginkább bőrbarát megoldásokra.

Ennek köszönhetően, egy séf kabát hosszú ideig viselhető, jól bírja a mosást és a külső hatások csak minimálisan hagynak rajta nyomot. Ritkán különleges színekben is elérhető, ám a legtöbb esetben a klasszikusan elegáns fekete vagy fehér a legjobb választás.