beépíthető biokandalló

A beépíthető biokandalló hangulatot teremt


A kandalló ősidők az otthon melegét jelenti, ezért szinte mindenki álma, hogy a nappaliban ott pislákoljon. Egy hagyományos kandalló beszerzéséhez azonban nagyon sok feltételnek meg kell felelni, az anyagiakon túl is. Ezen a ponton jöhet képbe a beépíthető biokandalló. Amiről beszélünk, az vizuálisan pont azt nyújtja, mint a hagyományos társai. Igazi tűz ég benne, igazi meleget áraszt magából, talán egy picit kisebb hőfokkal, mint hagyományos társai.

Nincs viszont szükség kéményre, falbontásra, átépítésre, rengeteg papírmunkára. A beépíthető biokandalló egyéb előnyös tulajdonsága mellett költséghatékony, hiszen az említett kéményépítési költségek mellett, a tűzrevalót is megspóroljuk.

Energiaforrása a bioetanol vagy bioalkohol, felhasználásával csak vízgőz és szén-dioxid termelődik. Azok is élvezhetik, akik a füst, korom és egyéb elkerülhetetlen piszkolás miatt mondtak le a tűz látványáról. A beépíthető biokandalló adja vissza leginkább a hagyományos változatot, de falra építhető vagy mini kiszerelésű, szabadon álló bio tűzhely is kapható a forgalomban.