zuhanykabin

Az olcsó zuhanykabinok is megbízhatóak?


A zuhanyozás sokkal egészségesebb, mint a fürdőkádban történő fürdés, ezért egyre többen döntenek a zuhanykabin beszerelése mellett, amikor a fürdőszobájukat építik meg vagy alakítják át. Persze ezek a munkálatok mindig sok pénzbe kerülnek, de azért a legtöbben félnek az olcsó terméket megvenni, arra gondolván, nem megfelelő minőségű ahhoz, hogy hosszú ideig gond nélkül lehessen használni. Ha jó helyen keres, akkor a pénztárcabarát zuhanykabinok minőségében sem kell kételkednie.

Természetesen mindenki a legjobbat akarja, de az sem mindegy, hogy mennyi pénzt kell kiadnia érte. Nos, a watermarkt.hu internetes szaküzlet kínálatában nem lehet csalódni, innen olyan zuhanykabint vásárolhatunk, amilyet csak akarunk. Vannak a termékpalettán drágábbak és olcsóbbak egyaránt, de a magas minőség és tartós, megbízható használat mindegyiknél biztosított. Több méretben és kialakításban vásárolhatóak meg ezek a berendezések, tehát a paletta minden ízlésnek és igénynek megfelelő.

Nagyon jól néz ki például a készletében jelen lévő AquaRain Dorisz 100×80 cm, félköríves zuhanytálcás zuhanykabin átlátszó üveggel. A biztonsági átlátszó üvegek 5 mm vastagságúak, mágneszáras ajtókkal és fémcsapágyas görgőkkel van ellátva. Rendkívül kényelmes felhasználást tesz lehetővé, a fürdőszoba dísze lehet ez a pompás zuhanykabin. Ennek ára 104 990 Ft, de van ettől sokkal alacsonyabb összegért is. Mindössze 37 990 Ft az ára az AquaRain Szandra 90×90 cm, szögletes zuhanykabinnak, ami matt üveggel van felszerelve.

Polírozott alumíniumból készültek a keretei és egy ajándék szifon is jár hozzá. Kitűnő választás, hiszen amellett, hogy kimondottan designos a kialakítása, igazán kedvező anyagi feltételekkel juthatunk hozzá. Ez pedig nem elhanyagolható szempont házépítéskor vagy lakásfelújításkor, amikor rengeteg a kiadás. Ez a két modell csupán elenyésző része a webshop hihetetlenül gazdag felhozatalának. Ha zuhanykabint szeretne vásárolni, akkor célszerű felkeresnie az üzletet, mert biztosan talál a céljainak megfelelőt.