Bvlgari parfüm

Valódi ékszer aromával töltve a Bvlgari parfüm


Az olasz cég vezető szerepet játszik az elit illatszerek kifejlesztésében. A történetük a gazdag embereknek és hírességeknek készült luxuscikkek gyártásával kezdődött. A páratlan ékszerek és kiegészítők nem hagyhatták közömbösen még a mozi kiemelkedő csillagait sem, így az első Bvlgari parfüm megjelenése sem kevésbé volt sikeres.

A márka kortárs illatszer tartománya több mint 30 fajtát tartalmaz a férfiaknak és a nőknek. Ezeket megkülönbözteti az eredeti csomagolásuk és stílusos üvegeik. A lenyűgöző aromák, a lédús citrusfélék és az érett bogyók, a kakaó és a mandula, a pézsmafa és az édesgyökér kombinációja elnyerte a valódi ínyencek elismerését is.

Napjainkban a Bvlgari parfümök bestsellerjeinek az Omnia Coral, az Aqva, a Jasmin Noir, az Extreme, a Goldea és a BLV Eau de Parfum tekinthető. Ezek a remekművek lelkes visszajelzéseket kaptak az exkluzív termékek valódi rajongóitól. A Bvlgari parfümök még a legigényesebb uraknak és hölgyeknek is megfelelnek, akik láthatatlan, de észrevehető részletekkel szeretik demonstrálni a kifinomult ízlésüket.