udvari játékok

Udvari játékok szabadtéri programokhoz


A mai gyerekek hajlamosak bent ülni a házban még akkor is, ha egy óriási udvar áll a rendelkezésükre. Ez többek között azért lehet, mert a szobájukban rengeteg játék hívogatja őket különböző izgalmas kalandokra, így nem kívánkoznak ki, ahol látszólag semmi érdekes nincs.

Ha szeretnénk kicsábítani a lurkókat a levegőre, akkor érdemes segítségül hívni az udvari játékok néhány példányát, amelyek révén majd ők is megláthatják, hogy milyen jó móka a szabadban lenni. Sőt, egy idő után lehet, hogy már nemcsak az udvari játékok fogják kint lefoglalni a figyelmüket, hanem felfedeznek egyéb érdekességeket is, mint például a növény- és állatvilág, ami legalább annyi izgalmat rejt, mint a játékszerek.

Persze ebbe is bevonhatóak az udvari játékok, mint például a bogárleső, amivel közelebbről is megismerkedhetnek a kert egy-egy lakójával. A felfedező szettek, nagyítók és időjárás állomások pedig az élővilág és a természet egyéb csodáit is segíthetnek megérteni. Használjuk ki az ezekben rejlő lehetőségeket és szervezzük kinti programokat a kicsiknek!