Dulux festék

Továbbra is kedvelt termék a Dulux festék


A szobafestők konkrét márkákkal és kitapasztalt, minőségi termékekkel dolgoznak, a laikusoknak viszont nehezebb kiválasztani a megfelelő és jó festéket. Rengeteg fajta kapható ma már a kereskedelemben és egyik-másik valóban különleges színekkel, speciális tulajdonságokkal tarkítja a termékpalettát. A Dulux festék szerencsére mindenkinek kézenfekvő és könnyen kezelhető, színei káprázatosan szépek és tartósak.

Kültéri és beltéri célra egyaránt kapható Dulux festék, jellemző rá az időtállóság. A kültéri változatokat érheti eső, napfény, hó vagy szél, mégsem rongálódnak. A beltériek dörzsállók, meggátolják a penész kialakulását és lemoshatóak, ha valami mégis ráfröccsenne. A Dulux festék tehát megállja a helyét mindenhol, a gyártó is garanciát vállal rá. Némelyik változat a többi márkával ellentétben, sokkal több ideig marad intenzív színű, így nem kell 3-5 évente kifestenie a szobákat. A beltéren alkalmazható Dulux festék vízalapú, 10%-ban hígítható.

Teljes fedést biztosít, gyorsan szárad, valamint cseppálló. Így rengeteg időt spórolhat a felhasználó, hiszen nem kell több réteggel befedni a falakat, estére már össze is lehet takarítani és berendezkedni. Egyedi árnyalatokat is készíthet, ha fehéret választ és különféle színekkel keveri ki. Használat előtt mindenképp szükség van egy alapozóra, ami megtisztítja a falakat a portól, szennyeződéstől. Sok esetben, renovált lakásoknál komoly gond a penészfoltok eltávolítása és kialakulásának meggátolása. A jó Dulux festék tökéletesen takar ugyan, de a problémát előtte penészirtóval, majd penész-gátló szerrel kell orvosolni.