tehertaxi

A tehertaxi foglalása egyszerűen megoldható


Minden ember otthonában a megunt és a kihasználhatatlan tárgyak előbb vagy utóbb a pincében és a szertárakban landolnak. A felgyülemlett használati cikkek tárolása nagyon nehézkes és rengeteg helyet igénybe vesznek, ami túlzsúfoltságot eredményez. A tehertaxi bérlése igazán frappáns ötletnek bizonyul abban az esetben, amikor nem áll készen a megfelelő és szállításra alkalmas járgány.

A tehertaxi nemcsak a kacatok elszállítására lehet megoldás, mert hasznát lehet venni egy új háztartási gép hazaszállítására vagy a költözések alkalmával, amikor elengedhetetlen a nagy rakodótérrel rendelkező furgon jelenléte. A lakásban meghibásodott elektromos készülékek fuvarozása is kivitelezhető a speciális gyűjtőpontokra, hiszen ezeket nem lehet kidobni a háztartási hulladékok közé.

A tehertaxi foglalása nagyon egyszerűen kivitelezhető folyamat, online vagy telefonon keresztül megrendelhető a szolgáltatás és egyeztethető a pontos időpont a szállításra. A cég minden szükséges tennivalót pontosan megtervez a fuvarozást megelőzően, biztosítja az autót és a pakolást elvégző segítséget.