reptéri parkolás

Tévhitek a reptéri parkolással kapcsolatban


A tévhitek sajnos megnehezítik az életünket minden téren. Biztosan sokunk döntött már úgy, hogy inkább a maga módján intézi el a reptéri transzfert, a reptéri parkolás igénybevétele helyett. Aztán vagy sikerül valamit kiügyeskedni, vagy nem.

De minek törni a fejünket, amikor ott az egyértelmű válasz, hogy miként lehet a legegyszerűbben, akár egy távoli vidéki településről kijutni a Ferihegy repülőtérre? Hát persze, hogy saját autóval!

Szépen megtömjük a csomagtartót, puccba vágjuk a családot, ahogy azt egy nyaralás alkalmával illik és már indulhat is a felhőtlen kaland egy távoli országba. Ki engedhet meg magának ilyen luxust, mint a reptéri parkolás?

Gyakorlatilag bárki, aki megengedhet magának egy külföldi utat. Ne ítéljünk a hallottak alapján, inkább nézzünk utána a szolgáltató honlapján a reptéri parkolás árának. Na ugye, hogy nem is kerül olyan sokba?! Sőt, akár spórolhatunk is, mert rendszerint a különféle alternatívak nagyobb összeget emésztenek fel, mint a reptéri parkolás, nem beszélve a felesleges stresszről.