Szendvicspanel tető

Szendvicspanel tető családi házra: tényleg megéri?


A modern építészetben egyre fontosabbá válik az energiatakarékosság, a gyorsaság és a költséghatékonyság. A szendvicspanel olyan professzionális építőanyag, aminek felhasználásával rövid időn belül igénybe is vehető a funkcionális és esztétikus épület. Az aceltrapezlemez.hu weboldalon még többet tudhatsz meg a szendvicspanelek előnyeiről. Könnyű, középnehéz vagy nehézszerkezetes épületek kialakítására is alkalmas ez a remek építőanyag. Tökéletes választásnak minősül, köszönhetően az előre gyártott szerkezetének, egyszerű beépíthetőségének és kiváló hőszigetelő tulajdonságának.

Továbbá, a szendvicspanel kimondottan remekül használható burkolásra, hőszigetelésre, térelválasztásra, de jó döntés belsőépítészeti megoldások kivitelezésére is. Ahogyan a neve is utal rá, a szendvicspanel szendvicsszerkezetű, többrétegű, előre gyártott elem, ami egy töltetből és az azt kétoldalról határoló, borító, úgynevezett fegyverzetből áll.

Belső rétege, vagyis a töltete a szendvicspanel hő- és zajszigetelő rétege. Erre a gyártás során többféle anyagot használnak, lehet poliizacianurát (PIR), poliuretán (PUR) vagy kőzetgyapot (KGY). A portálon többek között azt is megtudhatod, hogy a szendvicspanel kicsi önsúlyának köszönhetően, bármilyen szerkezeti elemhez könnyen rögzíthető úgy, hogy annak teherbírási határát gyakorlatilag meg sem közelíti. Tökéletesen alkalmas családi házakra, tehát ha éppen építkezel, ezt az építőanyagot érdemes választanod.

Több szín közül választhatod ki a házadra a szendvicspanelt a Pascal trapézlemez kínálatából, méghozzá igazán reális áron. Arra viszont számítanod kell, hogy az árak színenként változnak, de korántsem akkora mértékben, hogy le kellene mondanod a megvételéről. Mivel egyenesen a gyártótól vásárolsz, így nyilvánvaló, hogy a termékeket olcsóbban kaphatod meg. Rendelés esetén a cég kedvező szállítási díjjal vállalja a kiszállítást, Magyarország egész területére. A szendvicspanelek ingyen is átvehetőek az ország 5 pontján megtalálható telephelyek valamelyikén.