Fürdőszobaszalon

Széles palettával vár a fürdőszobaszalon


A kényelem és praktikum érthető módon döntő jelentőségűvé válik a mindennapokban. Az otthonunk azért van, hogy az igényinket minél inkább kiszolgálja, ezért ennek jegyében történik a különféle helyiségek berendezése. A fürdőszobaszalon örömmel kínál hatékony segítséget a választás és tervezés alkalmával.

A sikeres felújítás, valamint építkezés alapja a pontos, minden részletre kiterjedő megfontolás. A modern kor sajátos elvárásokat teremtett, aminek a termékkínálat igyekszik eleget tenni. A Palatinus Fürdőszobaszalon munkatársai több mint 25 éves tapasztalattal bírnak. Folyamatosan képzik magukat, hogy olyan megoldásokat nyújtsanak, amivel mindenki elégedett.

A piacvezető márkák termékeit szolgáltatják, amire biztosan nem lehet panasz. Legyen szó burkolatokról, szerelvényekről és egyéb kiegészítőkről, a fürdőszobaszalon mindezekben bővelkedik. A minőség garantált, az árak pedig kedvezőek. Ha kérdés, hogy miként fog valójában festeni a fürdő kész állapotában, akkor a 3 dimenziós látványtervezés igénybevételével részletes vázlat elevenedik meg előttünk.