mobil klíma

A Fisher mobil klíma remekül végzi a feladatát


Bizonyos helyeken, leginkább az épületek kialakítása következtében, nem oldható meg a hagyományos split légkondicionáló beszerelése, viszont igény lenne a hűtésre, fűtésre. Ilyen esetekben jelent megoldást a magas minőséget képviselő mobil klíma, ami beszerezhető az eklima.hu webáruházban. Ugyanitt nemcsak maga a berendezés áll az érdeklődők rendelkezésére, hanem annak a tartozékai is.

A korszerű Fisher mobil klíma teljesítménye nem sokkal marad el a fix berendezésekétől, továbbá programozható, időzíthető és könnyen, egyszerűen, egyéni igényekre szabható. Ezeknek az innovatív technológiájú berendezéseknek az üzemmódja csendes, az éjszakai nyugalmat sem fogja megzavarni.

A jelenleg aktuális darabok teljesítménye 2,5 KW vagy pedig 3,5 KW, ez utóbbiak nagyobb helyiségekben is hatékonyak, mint amilyen a garázs, a hétvégi ház vagy éppen a padlás. A mobil klíma készülékek nemcsak a helyiség optimális hőmérsékletéért felelnek, hanem egy időben a páratartalom megfelelő szinten tartását is elvégzik.