elektromos motor bérlés

Nagyszerű lehetőség az elektromos motor bérlés


A nagyobb volumenű vásárlások előtt abszolút érthető, hogy szeretnénk a mélységeiben is megismerni a vásárlásunk tárgyát. A legtöbb kereskedőnél az elektromos motor bérlés lehetősége nem elérhető szolgáltatás. Persze a kiszemelt modell rövid tesztvezetésére van mód, ám ez általában csupán néhány percet takar.

Ennyi idő alatt nyilvánvalóan nem lehet közelebbi ismeretséget kötni az adott járművel. A kifogástalan szakmai renoméval és egyre nagyobb népszerűséggel rendelkező ElektroBiker esetében ez másként ölt formát. A szakértői gárda elektromos motor bérlés szolgáltatásuk keretén belül, akár 2 teljes nap erejéig is a rendelkezésünkre bocsájtja a kiszemelt e-robogót.

Ez idő alatt, a maga teljességében mérhetjük fel az e-motor műszaki jellemzőit, tulajdonságait. Az elektromos motor bérlés keretén belül, a csapat minden fontos dokumentumot (kötelező biztosítás, COC papír) a rendelkezésünkre bocsájt, ami a robogó szabályszerű közlekedéséhez kell. A védőfelszerelés meglétéről azonban a bérlőnek kell gondoskodnia.