számfestő készlet

Számfestő készlet többféle mintával


A számok szerinti festés roppant egyszerű és szórakoztató módszer. A számfestő készlet tehát nagyszerű módja annak, hogy javítsd a festési készségeidet. Van néhány dolog, amivel még könnyebbé és élvezetesebbé teheted a festési folyamatot. Nincsenek szigorú szabályok a számokkal való festéshez. Az alábbiakban néhány tippet adunk, amelyek mindig hasznosak lehetnek, ha ezekkel a készletekkel festesz.

Kezdd a festést a vászon tetejéről, hogy elkerüld a nem kívánt elkenődéseket. Először vedd elő a számfestő készletet, fesd le a nagyobb részeket (ez a könnyebbik része), így jobban összpontosíthatsz a finom részletekre! Válassz egy csendes és nyugodt helyet a jobb aktivitás érdekében!

Ne felejtsd el bezárni a használaton kívüli festékdobozokat, hogy azok ne száradjanak ki. Szánj időt a festésre! Pihentető lesz és érdemes kiélvezni. Színváltáskor mindig mosd le vízzel az ecsetet! Mérsékelten használd a festéket, mivel a készletben csak korlátozott mennyiség található, a termék amit a számfestő készletben van elegendő a befejezéséhez, ezért megéri kipróbálni.