lúdtalpbetét

Sokszor nélkülözhetetlen a lúdtalpbetét


Születésünk után fokozatosan alakul ki a lábboltozatunk, nagyjából 4-5 éves korunkra, de a végső boltozat kialakulása 10-12 éves korra tehető. Innentől kezdve mutatható ki a lúdtalp és akkor lehet szükség lúdtalpbetét rendszeres használatára. Lúdtalp esetén ugyanis a láb belső oldala a talaj felé dől, a talp bőre pedig rálapul a talajra, kifekszik, ami miatt gyakran lép fel fájdalom.

A betegség tünetei között van a lábmerevség, a láb terhelési oldalának fájdalma, a sarok kifelé dőlése, sarokfájás, fájdalmas lábujjhegyre állás, lábdagadás, -duzzanat, szélsőséges esetekben talpi ínhüvelygyulladás, valamint csonthártyagyulladás.

Viszont a megfelelő lúdtalpbetét segítségével, a felsorolt tünetek megjelenése kivédhető, az érintett nem kell folyamatos fájdalommal éljen. Emellett a kecses járás is rengeteget számít, hiszen bokasüllyedéssel vagy lúdtalppal ez nem igazán lehetséges. Ezért már idejében érdemes a lúdtalpbetét viselése, amint észleljük a problémát. A termék egyszerűen megrendelhető a cipoker.hu webáruházból.

Lényeges az alkalmi cipők kinézete

Fontos eseményeken nők, férfiak egyaránt igyekeznek elegánsan felöltözni, megjelenni, amihez természetesen a megfelelő lábbeli is szükséges. Ilyen célra a márkás alkalmi cipők mutatkoznak ideálisnak, hiszen ezek nemcsak szépek, hanem kényelmesek is, ráadásul hosszú évekig megállják a helyüket, nem szakadnak el, nem repedeznek ki.

Férfiaknak például remek döntés lehet kék öltönyhöz a webáruház palettáján szereplő konyakbarna Bugatti 25101 6300 elegáns fűzős félcipő, aminek felső része természetes nappa bőrből készült. Kialakításának és színének köszönhetően tökéletes kombináció a kék öltönnyel, rendkívül elegáns hatást kölcsönöz a viselőjének az alkalmi cipők eme kiváló példánya.

Ugyanakkor tudni kell, hogy azért is perfekt az uraknak ez a fazon, mert extra kényelmes a kialakítása, tehát nem szorít, nem töri a lábat sehol. A komfortos viselet az urak egyik gyengéje, márpedig éppen ilyen férfi alkalmi cipők szerepelnek a webshop gazdag felhozatalában, amit érdemes megtekinteni.